Sunday, January 18, 2015

Kako prići djevojci

Ovaj tekst verovatno citate zbog toga sto ne znate kako prici devojci, nema razloga za brigu, nije to tesko kao sto izgleda, potrebno je samo znati par trikova, o kojima cemo sad i pricati. Osnovni problem prilikom prilazenja devojci je strah od odbijanja, nikad niste sigurni da li ce vas prihvatiti ili odbiti. Sad cemo govoriti o raznim nacinima koji kao razultat daju veoma pozitivne reakcije kod devojaka.
Kako prici devojci

1) Prvo i najvaznije je da nadjete devojku koja vam se stvarno svidja. Mozete joj prici bilo gde, da li na ulici, u skoli, teretani, diskoteci ili bilo kom drugom mestu, to je potpuno svejedno i vas je izbor.

2) Potpuno zaboravite na to da postoji mogucnost da ce ona da vas odbije, i samouvereno krenite da joj pridjete. Nemojte obracati paznju na detalje tipa sa koje strane cete joj prici ili slicno tome, to vas samo opterecuje bez razloga, znaci sav fokus je potrebno staviti na osobu kojoj prilazite. Ukoliko se pojavi hemija izmedju vas, skroz su nebitne te sitnice na koji bi vi toliko obracali paznju.

3) Kada joj pridjete, predstavite se prvo, i pitajte je za ime. Ukoliko razgovor krene u pozitivnom smeru pitajte je za broj telefona i posle toga je pozovite na sastanak. Najvaznije je da budete opusteni i svoji, na kraju krajeva, sta imate da izgubite i ako vas odbije? To ce biti samo jos jedno iskustvo, znate da kazu da se na greskama uci najbolje. Ukoliko prodjete kod nje, vase samopouzdanje ce da raste i vremenom cete imati sve manje problema prilikom prilaska.

4) Ostvarite kontakt ocima, ovo je jako bitna stvar, vecina devojaka odbija muskarce upravo zbog toga sto ne mogu da ostvare kontakt ocima, njima puno znaci vase samopouzdanje, i ukoliko primete da ste slabi sa istim verovatno ce vas otkaciti. Znaci ukoliko vas gleda, nemojte spustati pogled, nego idite pravo ka njoj i izgledajte sto samouverenije moguce, sigurno cete dobro proci.

5) Mali osmeh
Ovo je jedna od stvari koje provereno prolaze. Ukoliko vidite devojku u diskoteci na primer, i ostvarite kontakt ocima sa njom, zatim se nasmejete i ona vam uzvrati. To je to! Imate ogromne sanse kod nje, takva prilika se ne propusta. Ukoliko vidite da ona vas osmeh ignorise, okrece glavu ili bilo sta slicno, najbolje bi bilo da joj ne prilazite, to je ocit znak da nije zainteresovana za upoznavanje.

6) Govor tela
Jos jedna jako bitna stvar koju devojke odmah uoce kod vas je govor tela. Potrudite se da budete opusteni, sto prirodnije da izgledate, a i da se ponasate. Ukoliko ste nervozni i pravite neke nerazumne pokrete rukama, ona ce primetiti da nesto nije u redu sa vama i velika je mogucnost da ce vas odbiti.

Ovo je samo jedan mali, osnovni deo koji bi trebali da znate prilikom prilazenja devojci. Vise nema razloga da pitate pitanja tipa kako da pridjem devojci, sve vam je ovde obrazlozeno. Da rezimiramo, najvaznije je da budete puni samopouzdanja jer to uvek prolazi, ako ne prodjete kod jedne, procicete kod druge sigurno.

No comments:

Post a Comment